De Buitenplaats

Nederlands | Frysk

Zalen

Voor uw congres, seminar, of bedrijfsfeest beschikken wij over diverse multifunctionele ruimtes. Onze prettige vergaderruimtes zijn voorzien van alle moderne technieken. Zo kunnen wij voor elk evenement een geschikt programma maken of het nu gaat om 8 of 800 gasten. Op de eerste etage beschikken wij over twee vergaderzalen: de Kleine en de Grote Schipperszaal. De kleine zaal is geschikt voor kleinere gezelschappen maar kan ook dienen als subzaal voor grotere bijeenkomsten. Samen met de Grote Schipperszaal kan deze gecombineerd worden tot één ruimte. Op de begane grond is tevens de mogelijkheid om in de Scheepsbar of in het Kleine Restaurant een bijeenkomst te houden.

De Buitenplaats heeft daarnaast de buitengewone beschikking over het Grand Theater. Dit drie terrassen theater met dansvloer en podium is de ideale locatie voor uw jaarvergadering, congres, lezing, bruiloft, zakendiner of personeelsfeest voor maximaal 350 personen. Het theater is uitegrust met een professioneel licht- en geluidsysteem en beschikt over een groot beeld en krachtstroom.

Voor een feestavond of een diner wordt het theater vaak gecombineerd met de Binnenplaats. De Binnenplaats is dé centrale ruimte binnen het gebouw. Zowel kleine als grote groepen maken veelvuldig gebruik van deze ruimte. De Binnenplaats biedt vele mogelijkheden voor een besloten bijeenkomst met een open sfeer. De ruimt biedt plaats voor maximaal 450 personen, is tevens uitgerust met professioneel licht, beeld & geluid en krachtstroom en beschikt over een eigen ruime ingang.

Contact

De Buitenplaats
Koaidyk 8
9264 TP Earnewâld

Vragen? Bel ons!

T: 0511 53 94 70
T: 06 839 666 29
E: info@de-buitenplaats.nl

Bekijk video

Copyright © 2008 - 2015 De Buitenplaats - restaurant • zalen • events. Alle rechten voorbehouden.

Realisatie: Pronamic, Teksten: CommU2.